Şbt

Okulumuz 9.sınıf öğrencilerinden Yiğit Can Fayza Atletizm Disk Atma dalında Türkiye 2. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder. başarılarının devamını dileriz.

KAMU SPOTU

Kas

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde rahmet, minnet ve şükranla anıldı.

Kas

Adana İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlikte, işletmelerde çalışan yabancı uyruklu kişiler ile ilgili "Uyum Buluşması" düzenlendi.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Ekm

Tüm yurtta coşkuyla kutlanan Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıl dönümü, Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nde de düzenlenen törenle kutlandı.

Ekm

Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törende, Ahiliğin önemi bir kez daha vurgulandı.

Ekm

Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında "Kadına El Kal-Ka-Maz" sloganıyla yıl sonuna kadar en az 5 milyon erkeğe bilgilendirme ve farkındalık eğitimleri verilecek. Bu kapsamda bugüne kadar berber, stadyum, taksi durağı, pazar yeri gibi alanlarda 1 milyon 455 bin erkeğe kadına karşı şiddetle mücadele eğitimi verildi.

Tem

Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nde görev yapmaktayken, tayin olan Müdür Yardımcısı Nesrin Ertan veda etti.

Haz

2021-2022 eğitim öğretim yılının tamamlanmasının ardından, Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nde karne coşkusunu yaşadı.

Mrt

Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Mrt

Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nde de düzenlenen etkinlikle öğrencilere yangın tatbikatı uygulamalı olarak gösterilerek, yangın söndürmenin teknikleri anlatıldı.

Mrt

Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nde İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 101. yılı ve "Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" kapsamında tören düzenlendi.

Mrt

Tüm dünyada 8 Mart'ta kutlanan Kadınlar Günü' Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nde de düzenlenen etkinlikle kutlandı.