MESEM'DE YANGIN SÖNDÜRME TATBİKATI

Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nde de düzenlenen etkinlikle öğrencilere yangın tatbikatı uygulamalı olarak gösterilerek, yangın söndürmenin teknikleri anlatıldı.

MESEM'DE YANGIN SÖNDÜRME TATBİKATI

İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından 2022 yılı "Afet Tatbikat Yılı" olarak belirlenmesinin ardından, afet farkındalık bilincinin artırılmasına yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Bu kapsamda Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nde de düzenlenen etkinlikte yangın tatbikatı gerçekleştirilerek, öğrencilere yangın söndürmenin teknikleri anlatıldı.

Merkezin bahçesinde düzenlenen tatbikata Merkez Müdürü Ömer Gök, idareciler ve öğretmenler katıldı.

17-03-202217-03-202217-03-2022

Yayın: 17.03.2022 - Güncelleme: 17.03.2022 14:22 - Görüntülenme: 698