ADANA / YÜREĞİR - Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi

Mrt

Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nde İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 101. yılı ve "Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" kapsamında tören düzenlendi.

Mrt

Tüm dünyada 8 Mart'ta kutlanan Kadınlar Günü' Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nde de düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Mrt

81 ilde eş zamanlı "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nde de uygulandı.

Şbt

Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nde ikinci dönem "Öğretmenler Kurulu Toplantısı" gerçekleştirilerek, eğitim öğretim yılı içerisinde yapılması planlanan uygulamalar karara bağlandı.

Şbt

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu ay itibarıyla lise ve üniversite mezunu gençlerin istedikleri bir alandaki mesleki eğitim merkezi programını 6-8 ay gibi kısa sürede tamamlama ve istihdam garantili iş gücü piyasasına geçme imkânı getiren programı başlatacaklarını açıkladı.

Şbt

Aralık ayı sonunda Mesleki Eğitim Kanunu'nda yapılan değişiklikle hem gençler hem de işveren açısından daha cazip hâle gelen mesleki eğitim merkezlerine ilgi, her geçen gün artıyor. Yasal düzenleme sonrasında bir ay içerisinde mesleki eğitim merkezlerine kayıtlı öğrenci sayısı, 159 binden 270 bine yükselerek yüzde 70 arttı.

Ock

Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi Öğrencileri, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.

Ock

Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılı kentte düzenlenen çeşitli programlarla kutlanırken, Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezinde de kutlamalar kapsamında tören düzenlendi.

Ock

Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni Necdet İnar'a Hizmet Şeref Belgesi Verildi.

Ara

Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi Makine Teknolojisi Öğretmeni Ahmet Dede, Plastik İşleme Bölümü öğrencileri ile birlikte Balta Plastik işletmesini ziyaret etti.

Kas

Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete İrtihalinin 83. yılında düzenlenen törenle anıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. Yıldönümü Düzenlenen Törenlerle Kutlandı.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Dolayısıyla Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi'nde Düzenlenen Törende, Tüm Şehitler Saygıyla Anıldı.

Tem

Okul idarecileri ve esnaflar İstihdam İçin Mesleki Eğitim Programı (İMEP) kapsamında Adana Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda bir araya geldi.