ADANA / YÜREĞİR - Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi

ÖMER GÖK - Merkez Müdürü

1968 Adana doğumlu. 1982 yılında Adana İmam Hatip Lisesi Orta kısmından, 1985 yılında Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesinden, 1991 yılında Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Muhasebe İşletme Öğretmenliğinden mezun oldu. 1991 yılında Zonguldak Ticaret Meslek Lisesinde Öğretmenliğe başladı. Burada 3 yıl Öğretmen ve Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 1992 yılında Polatlı da askerliği yedek subay olarak yaptı.  1995 yılında Adana Fatih Ticaret Meslek Lisesine atandı. 3 yıl bu okulda Öğretmen ve Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra 1998 yılında Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesine tayin oldu. Bu okulda 2001 yılında Müdür Yardımcısı, 1 Ekim 2010 yılında da okul müdürü oldu. 1 Temmuz 2019 tarihinde Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezine Merkez Müdürü olarak atandı. Halen Merkezimizde merkez müdürü olarak görev yapmaktadır.

Görev yaptığı süreler içerisinde 1 defa Aylıkla ödüllendirme, 2 defa Takdir Belgesi, 4 defa Teşekkür Belgesi ile 2 defa Başarı Belgesi aldı. Hizmet süresince 42 defa Bakanlık ve Valilik tarafından düzenlenen Hizmetiçi Kurslarına ve Seminerlerine katıldı.

2014 yılında Bilim Teknoloji Üniversitesinde Yönetim Organizasyon alanında yüksek lisans yaptı. "Kalite ve Eğitimde Kalite Kavramı" isimli tez çalışması yaptı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.