Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi

Adres
Ceyhan Yolu Mobilyacılar Sitesi Güzelevler Mah. Şehit Jandarma Er Gökhan Yılmaz Cad.No16 Yüreğir/ADANA
Vizyon
Atatürkçü, çağdaş demokrasiye inanan, günün gerektirdiği teknolojiyi kullanabilen mesleki yeterliliğe sahip, kişilikli,saygılı, dürüst, toplumsal değerlere sahip çıkan gençler yetiştirmek. Mesleğinin gerektirdiği üretken, yapıcı araştırmacı ve kendini devamlı günün gereklerine uygun geliştiren gençler yetiştirmek.
Misyon
Çağdaş, Laik, Atatürk ilkelerine bağlı milli ve manevi değerlere sahip, kendine güvenen, dürüst, üretken sorgulayıcı, kendisiyle barışık sorumluluk sahibi düşündüklerini ifade edebilen Mesleki ve Teknik bilgilerle donatılmış, piyasanın aradığı özelliklere sahip, teknolojiyi kullanan, nitelikli ara eleman yetiştirmektir.
Başarılar
Merkezimiz, toplumun hedefleri ve iş çevrelerinin talepleri doğrultusunda öğrencilerine belirli bir mesleğin gerektirdiği bilgi, beceri ve uygulama yeterliliklerinin kazandırarak, uygun öğrenme fırsatı, iş ve meslek ahlakının kazandırılması, yenilikçi, istihdama hazırlayan ve paydaşlarıyla iş birliği içerisindeki çalışmalarıyla ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır.
Öğretim Şekli :Tam Zamanlı
Başlama saati:08:00 Bitiş saati :18:00
Toplu Taşıma Araçları
Ceyhan Yolu Mobilyacılar Sitesi
5 Km
Okulda Futbol, basketbol, voleybol ve masa tenisi spor için alanlar mevcuttur.
Proje Çalışmaları
Yabancı uyruklu öğrencilerin Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi (PIKTES), İstihdam İçin Mesleki Eğitim Programı (İMEP)
Avrupa Birliği (AB) Erasmus Programı